Aranjamente pentru nunti

Aranjamente florale din minigerbera multicolora

Inca odata Casa de piatra pentru Ana Maria ! 🙂

Pentru nunta colegei noastre am ales sa realizam aranjamente florale din gerbera multicolora. Creatia tipului de aranjament  nu ne apartine, am gasit acest model de flori  in catalogul de produse Oasis.

Efectul creat de acest tip de aranjament este unul de bucurie si eleganta in aceeasi masura.  Cu aceste flori vom da cu siguranta culoare si personalitate oricarui tip de locatie.

La masa mirilor s-au folosit aproximativ 100 de fire de minigerbera, asezate pe un suport de bureti Oasis colorati. Inaltimea aranjamentului este destul de mica, aproximativ 15 – 17 cm, pentru a nu deranja vizibilitatea mirilor catre sala.

Lungimea aranjamentului de masa este de 1 metru.

Pentru mesele invitatilor am realizat acelasi tip de aranjament in suport patrat. Am asezat aranjamentele la capatul exterior al meselor lungi, pentru a nu deranja invitatii si pentru a face aranjamentele florale cat mai vizibile in sala.

Atat pe masa de bauturi, cat si pe pultul de la intrarea in restaurant s-au regasit aceleasi gerbere multicolore.

Mingerberele sunt o solutie foarte convenabila pentr florile de nunta, avand in vedere pretul mai scazut in comparatie cu alte flori. Pe de alta parte sunt ideale pentru persoanele vesele si iubitoare de viata, se incadreaza perfect in orice tip de locatie.

Aceste aranjamente se pot comanda in atelierul nostru.

Aranjamentul  de prezidiu cu 100 de fire de minigerbera costa 450 lei.

Aranjamentul  patrat pe suport de sticla cu 15 minigerbera costa 55 lei.

Pentru o discutie detaliata despre florile voastre de nunta, va astept la Atelierul de Flori Timisoara, Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 8.  Tel. 0723320989, Anca Vlad.

Vezi si alte tipuri de aranjamente pentru sala de nunta.

16 răspunsuri »

  1. jalnice!fara nici un gust!sunt dezamagita…mereu am intrat aici,si mi-au placut majoritatea,dar de data asta…imi pare rau,dar asta adevarul!ma retrag!

    • Dacă ne interpretam gusturile descoperim ca exista o diversitate de opinii la fel cât de diferiti suntem si noi ca persoane, caractere si personalități. Si mie îmi este ușor ca doar analizand atitudinea ta din text, printr-o optica sintactico-morfologica sa declar cu usurinta:Esti jalnica! Corijează.Reflectează asupra diversității ce ne înconjoară si vei descoperi ca frumosul este o notiune si o stare de fapt dată de ansamblu, perspectivă, interpretare, asimilare, coexistență și nu în ultimul rând stare de suflet.

  2. Mie mi-au placut…Le-am vazut pe masa in realitate si am vrut sa fur una pentru acasa :))dar am avut buchetul de domnisoara de onoare din acelasi tip de flori si mi-am multumit cu el.
    Au fost o pata de culoare si au inveselit mult sala de nunta.
    Au fost multi invitati care au admirat aceste aranjamente.
    Felicitari fetelor!!!

  3. Nu super, doar usor nonconformista. Printre alte aspecte atipice, ea a ales sa nu aiba buchet de mireasa la nunta, pentru simplul motiv ca o incurca; ceea ce este de inteles, din punctul meu de vedere. Din cand in cand nu este nicio problema sa mai lasam deoparte eticheta si sa facem asa cum simtim. Pana la urma este vorba despre momentul cel mai important din viata unui cuplu, iar ceea ce simti si ceea ce te leaga de omul cu care te casatoresti este mult mai important decat daca ai sau nu ai buchet de mireasa.

  4. Mai vin inca odata cu precizarea ca acest tip de aranjament floral este prezentat in catalogul de produse Oasis 2008 – 2009, nu este inventia noastra; noua ne-a placut foarte mult ideea. Aranjamentele chiar au avut succes si s-au mulat perfect in atmosfera generala a petrecerii.

  5. Felicitari pentru munca pe care o faci dar si pentru faptul ca esti atat de draguta si postezi sfaturi despre aranjamente. Si eu lucrez in acest domeniu insa pot felicita fara nicio retinere persoanele care fac aranjamente interesante 😉

    Este foarte usor sa critici…si din pacate mare majoritate asta fac 🙁

    Pupici, poate ne vom vedea daca reusesc sa vizitez Timisoara!

  6. buna domnisoara Anca . am citit com.de mai sus si ati spus ca va inspirati din catlogul oasis ,unde as putea sa-l gasesc si eu?.faceti lucruri frumoase ,si sper ca nu luati an seama com. rautacioase ale unor persoane care nu stiu sa aprecieze acest site.posibil sa ne vedem la vara,la minunatul atelier de flori.va rog sa-mi spuneti cand mai organizati cursuri.va pup.

    • Buna Eliza. Catalogul Oasis l-am gasit la un furnizor de accesorii de flori in Ungaria, la piata de flori din Szeged. Referitor la comentarii, gusturile sunt diferite si fiecare are dreptul sa aiba propriile pareri. Tinem legatura pe aici, pe blog.

  7. Mi se pare un aranjament deosebit, indraznet si neconformist!
    Haideti sa lasam tiparele deoparte, sa facem si altfel…

    O intrebare pentru Atelierul de flori: Ai insarmat gerbera?

    Multumesc si succes!

    • Buna. Pentru aceste aranjamente nu am insarmat gerbera, din 3 motive: 1 coditele erau foarte vizibile, iar sarma ar fi stricat aspectul general, 2: minigerberele erau foarte proaspete si destul de crude, 3 florile au fost montate in bureti cu o ora inainte de eveniment, deci riscul de a se ofili era minim. Au rezistat fara probleme toata noaptea si inca doua zile. 🙂
      Referitor la gerbera in general, e bine ca dupa ce le aducem de la furnizor sa le taiem cam 3-4 cm din codite si sa le lasam sa ia apa macar o noapte, la racoare. Pont: cand le achizitionati de la depozit, verificati coditele. Gerberele proaspete trebuie sa aiba un nod in capatul cozii… ele se culeg prin smulgere din planta mama. Daca sunt mai vechi si pentru a rezista mai mult, cei care le vand taie din cozi pentru a le rehidrata. Lipsa nodului din capatul cozii e un semn ca nu sunt proaspete.

Lasă un răspuns