Aranjamente florale pentru nunta sau botez alb roz

Acest decor floral este potrivit atat  pentru nunti cat si pentru botezuri. S-au folosit minigerbera roz si crizanteme albe, verdeata si cateva fire de gipsofila ici si colo.

Aranjamentul floral pentru prezidiu este o bordura compacta de flori, cu lungimea de 2 metri, din care „cresc razlet” cateva minigerbere mai inalte. Este o alegere vesela, plina de gingasie, intr-o cromatica foarte placuta ochiului. Pretul estimativ al unei asemenea borduri este de 300 de lei.

Pentru mesele invitatilor s-a optat pentru aranjamente florale pe suport de fier forjat, din aceleasi flori ca si aranjamentul pentru prezidiu. Pretul unui astfel de aranjament este de 70 de lei, in care este inclusa si folosinta suportului. Florile prezentate aici au fost comandate pentru o petrecere de botez,  care a avut loc la Restaurantul Flora in Timisoara.

Aceste modele de aranjamente florale pot fi comandate la noi in orice perioada a anului, in diverse combinatii de culori.

Pentru o discutie detaliata despre florile voastre de nunta sau botez, ne gasiti in Timisoara, bd. Eroilor de la Tisa nr. 8. Telefon 0723320989 – Anca Vlad. Email: office@atelieruldeflori.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s