Buchet de mireasa din cale bordo si frezii mov

Este un buchet de mireasa elegant si rafinat. Calele sunt cu siguranta unele dintre cele mai elegante flori pentru un buchet de mireasa. Desigur ca exista si multe superstitii legate de aceste flori, dar pana la urma, superstitiile sunt de luat in considerarae doar daca crezi in ele. Noi nu credem in aceste superstitii, asa ca recomandam cu mare caldura sa optati pentru  cale in buchetul de mireasa daca vreti sa aveti o imagine eleganta, rafinata  si desavarsita. Calele au fost considerate din cele mai vechi timpuri „flori regale” .

Pe langa eleganta caleleor, buchetul acesta are multa gingasie, parfum si rafinament, date de freziile mov, in ton cu culoarea calelor.

Este compus din 13 – 15 cale de dimensiune mica si aproximativ 20 de frezii. Pe margine are cateva bucle de frunze mici de aspidistra. Este accesorizat cu un sirag de margele roz. Pretul estimativ este de 350 de lei. Se poate comanda la Atelierul de flori Timisoara in orice perioada a anului.

Acest buchet este realizat in cadrul cursurilor noastre de aranjamente florale.

Aici  vedeti mai multe modele de buchete de mireasa cu cale.

Pentru o discutie detaliata despre florile voastre de nunta, va asteptam cu mare drag in Timisoara, Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 8. Tel. 0723320989 Anca Vlad. Email: office@atelieruldeflori.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s