Găleată cu flori de primăvară

De Florii și de Paști poți să îți decorezi spațiul de la intrarea în casă cu această găleată cu flori de primăvară. Sau poți să o faci cadou unei persoane care iubește florile.

Este o găleată de tablă zincată de 10 litri, plină cu turbă proaspătă, iar plantele sunt cu rădăcină. Sunt plantate în ea zambile, narcise, lalele și primule. După ce trec florile, puteți scoate bulbii să îi puneți în pământ, și în locul lor puteți planta 2-3 mușcate, care vă vor ține toată vara.

BeFunky Collage

Ideea nu este cine știe ce aranjament sofisticat, dar are farmec, este un decor vesel și proaspăt. Mai în glumă, mai în serios, noi românii uităm să ne mai și bucurăm de flori în ajun de Sărbători. Mai știți când am început și noi să călătorim liber… pe afară… cum ne uitam cu jind la casele de prin Austria, Germania etc, cum aveau puse flori în fața ușii… simplu, în câte o găleată, cizma, oală veche sau altele? Na… de acolo și ideea mea cu găleata pentru pus la ușă.:)

Am testat modelul de 8 martie, toți cei care au primit-o au fost încântați și recunoscători pentru alegere, mai ales doamnele ocupate, care nu mai au timp să își planteze singure floricelele.

Prețul este de 120 lei, cu livrare inclusă. Se livrează în Timișoara și împrejurimi începând cu seara zilei de Sâmbătă, 31 martie 2018, după ora 18.00. Oferta este valabilă până vineri, 6 aprilie, înainte de Paștele ortodox, ora 20.00

Informații suplimentare: 0723320989 Anca

Pentru comenzi, vă rog să completați formularul de mai jos. După ce primim comanda, va sună unul dintre noi pentru confirmarea livrării.

Mulțumim pentru încredere, Paște fericit! 🙂

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s