Curs video pe DVD Aranjamente de Craciun

event copy copy-1

” Viitorul aparţine acelora care cred în realizarea propriilor vise”   Eleanor Roosvelt

Ce conţine acest material?

Este un set de 3 DVD-uri care conţin în total 15 tutoriale explicate pas cu pas. Sunt peste 300 de minute de filmare. Modelele de decoruri şi aranjamente de Crăciun alese sunt diverse, de la coroniţe la aranjamente clasice de masă, atât uscate cât şi cu flori naturale. Unul din  tutoriale  este dedicat realizării de brăduţi stilizaţi cu clopoţel. Sunt şi câteva idei simple, la buget redus, pentru cererile de decoruri pentru petrecerile de Christmas Party în domeniul corporate.

Tutorialele sunt concepute şi susţinute de mine, Anca Vlad. Sunt Florar decorator conform COR, Trainer autorizat  CNFPA, NLP Practioner, pasionată până în pânzele albe de flori şi aranjamente florale, deţin şi dezvolt mai departe Atelierul de flori Timisoara, brandul meu de suflet. Timp de 6 ani am organizat constant programe de cursuri de aranjamente florale pentru începători.

Anca Vlad Atelierul de flori

Toate modelele prezentate in aceste 2  DVD-uri sunt testate în ultimii 4 ani de Atelierul de flori Timişoara. Sunt cele mai bine vândute produse realizate de noi, au fost promovate atât în floraria noastră cât şi în cadrul târgurilor de Crăciun din mall-uri sau în cadrul Târgului de Crăciun din Centrul Timişoarei.

La fiecare tutorial sunt prezentate toate materialele folosite, sunt redaţi toţi paşii de realizare fără tăieri majore la montaj,  iar la final fiecare model propus are prezentarea bugetului – se recomandă şi preţurile de vânzare către client a produselor în florarii.

Atelierul de flori

Filmările sunt realizate la cele mai înalte standarde video din acest moment. Va mulţumesc  Gabi şi Oana Burza pentru modul excepţional, de un profesionalism impecabil în care aţi  lucrat cu mine. Ştim că acest material este doar începutul pentru ceea ce va urma.

Preţul pachetului este stabilit în aşa fel încât dacă realizezi în floraria ta şi vinzi câte un model din fiecare tutorial ţi-ai recuperat investiţia în achiziţia DVD-urilor şi eşti chiar pe plus.

Cui se adresează?

Acest material se adresează celor care sunt la început de drum în lucrul cu decoraţiunile, celor care au deschis de curând o florărie sau celor care doresc să înveţe să lucreze cu materiale uzuale pentru decoraţiuni de Crăciun.

Este util şi pentru noii angajaţi în florării, pentru a se familiariza cu materialele şi tehnicile de bază în realizarea decorurilor şi ornamentelor de Crăciun.

Având în vedere că este perioada Crăciunului, acest material poate fi cadoul ideal şi mult aşteptat pentru persoanele pasionate de handmade şi care tatonează terenul în ceea ce priveşte reorientarea profesională spre o meserie în domeniul aranjamentelor florale sau a decoraţiunilor. Cred că aceste persoane ar prefera acest DVD decât un parfum  sub bradul de Crăciun. 🙂

Cum fac coronite de craciun

Cât costă?

Preţul este de 390 lei  (echivalent a 89 euro).

Cei care au participat la programele noastre de cursuri au un preţ preferenţial de 290 lei (echivalentul a 65 euro).

Cum comand?

Pentru achiziţia acestui material te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Termenul de livrare este de 5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Fiind primul produs de acest tip la nivel naţional, nu putem estima volumul comenzilor şi ne rezervăm câteva zile pentru multiplicarea DVD-urilor doar  pe bază de comandă.
Livrarea se face prin curierat, cu plata ramburs.
La preţul Coletului se adaugă taxa de livrare percepută de firma de curierat.
Dacă eşti fost cursant al Atelierului de flori te rugăm să precizezi la secţiunea „Comentariu” anul şi luna în care ai participat la unul din programele noastre din ultimii 6 ani.

Dacă doreşti să comanzi mai mult decât un exemplar, te rugăm de asemenea să precizezi acest aspect la secţiunea „Comentariu”.

Va mulţumesc,

Anca Vlad 🙂

 

 

 

Vezi si alte materiale video disponibile:

colaj Dvd si banner

Print

Reclame