Aranjamente pentru nunti

Aranjamente pentru nunta alb verde

Casa de piatra Alin si Daniela. 🙂

Aranjamentele pentru prezidiu sunt realizate din trandafiri albi, crin imperial si crizanteme verzi santini.

Solutia aceasta, cu trei aranjamente pe masa  este foarte eleganta si creeaza un aspect de solemnitate. Chiar daca aranjamentele sunt foarte mari, faptul ca sunt de culoare alba estompeaza  aspectul  prea incarcat al mesei. S-au potrivit perfect in atmosfera generala a salii. Toata incaperea a fost tapetata cu drapaj din material textil alb.

Pentru mesele invitatilor,  mirii au optat pentru aranjamente pe suport inalt, din 11 -13 trandafiri albi si crizanteme verzi, cu cateva fire de iedera curgatoare. Pentru o nota suplimentara de eleganta am mai adaugat in aranjamente mici funde albe din material organza.

Am folosit trandafiri albi import Olanda, soiul Dolomiti.

Pretul unui aranjament pentru mesele invitatilor compus din 11 trandafiri,  este de 140 lei.

Un aranjament curgator pentru prezidiu asemanator cu cel din fotografie costa aproximativ 380 lei.

Preturile pot varia in functie de tipul de flori folosite. In pret este inclusa  folosinta suportului metalic  si transportul florilor la locatia stabilita de client.

Pentru o discutie detaliata despre florile voastre de nunta, va astept in Timisoara, Bd. Erolior de la Tisa, nr. 8. Tel. 0723320989, Anca Vlad.

PS. Draga Delia, stiu ca te vei zgaria pe ochi pentru ca nu ai participat la realizarea acestor aranjamente. sac! Claudia a facut 9 dintre aranjamentele  pentru mesele invitatilor, noroc cu ea, ca nu stiu ce ma faceam singura. 🙂 Mersi inca odata de ajutor, Claudia.

Urmatoarea postare va fi despre saptamana trecuta, despre curs si despre voi. 🙂

1 răspuns »

  1. Buna,
    Eu sunt din Prahova, Ploiesti.Ma intereseaza ca recomandare daca stii de unde putem lua florile mai ieftin. Noi avem o firma de aranjamente de nunti si momentan luam florile din piata Cosbuc de la Bucuresti.

Lasă un răspuns